top of page
Search

Magnífica vetllada a la tercera edició de La Nit dels Rosats


  • Es va celebrar el 17 de maig al Palau de Pedralbes

  • L’esdeveniment va comptar amb la participació de 20 cellers diferents

  • 2 restaurants amb Estrella Michelin van oferir platets de degustació, 3 empreses de gastronomia gourmet tastos selectes i un postre


Subirats, a 21 de maig de 2024. – La Confraria del Cava ha organitzat la tercera edició de LA NIT DELS ROSATS, alta gastronomia i tastos selectes, un esdeveniment obert a tothom i pensat per donar a conèixer la diversitat i qualitat dels caves rosats i com de bé mariden amb la més alta gastronomia.

LA NIT DELS ROSATS es va celebrar als Jardins del Palau de Pedralbes (Barcelona) el passat divendres, 17 de maig, de 19h a 23h. El públic, més de 200 persones, van rebre a l’entrada una copa commemorativa de regal i un díptic amb totes les referències de cava i gastronòmiques per poder degustar fins a 20 caves diferents dels cellers participants, 3 entrants selectes, 4 platets dels diferents restaurants amb Estrella Michelin i un postre. La vetllada va ser amenitzada per una DJ que va posar a tothom dret per ballar i acabar de gaudir d’aquesta magnífica vetllada.

Entre els assistents vam poder comptar amb la presència del Sr. Joan Gòdia, Director General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, el Sr. Carles Fabró, Responsable del Palau de Pedralbes i el President de La Confraria del Cava, el Sr. Eduard Sanfeliu.


Cellers participants

Canals & Munné, Castell d’Age, El Mas Ferrer, Freixenet, Giró del Gorner, Giró Ribot, Grimau, Jaume Hiró i Giró, Juvé & Camps, Maria Rigol Ordi, Mascaró, Naveran, Pagès Entrena, Parató, Portell, Rimarts, Segura Viudas, Torné & Bel, Torrens Moliner i Vilarnau.


Alta gastronomia

Atempo, Villa Retiro i La Confiança (postre).


Tastos selectes

Fumats Carpier, Formatges Xerigots i Ostras Thierry.0 comments

Commenti


bottom of page