top of page
Search

La IV Gala del Cava, una nit plena d'esplendor

Divendres, 20 d'octubre, la Confraria del Cava va tornar a obrir les seves portes, per a celebrar la quarta edició de la Gala del Cava.


Amb tota la sala plena, el reconegut xef i presentador del programa de TVE MasterChef, el Sr. Jordi Cruz va ser nomenat Confrare d’Honor de la Confraria del Cava. Cruz va alabar el cava i va ressaltar la seva alegria en rebre aquest títol a la seva terra.


Així mateix, van ser nomenats Confrares de Mèrit en Lluc Crusellas, millor xocolater del món 2022, la consultora gastronòmica Alejandra Ansón, el Festival Ressons by Cruïlla i Carmelo Paniagua, president de la Real Federació de Patinatge.

A més, es va investir quatre nous Confrares, que passaran a augmentar la massa social de l’entitat i quatre joves Confrares, cosa que ens ompla de felicitat.

Especialment emotiu va ser el llarg aplaudiment que es va dedicar al Sr. Pere Bonet Ferrer durant el Reconeixement a la Trajectòria Personal que la junta de la Confraria del Cava va concedir-li i que va consistir en una semblança, un vídeo dedicat a la seva persona i una agulla d’or. Aquesta distinció va ser patrocinada, per quart any, per HITE S.A.


La gran sorpresa del sopar, que va ser servit per Aqqua de Martorell, va ser l'interpretació de la Traviata per la soprano Ana Belén Gómez

La Confraria va mostrar de nou els seu màxim esplendor després de les remodelacions de l’any passat i on tothom va coincidir que s’ha convertit en un espai càlid i especial per tot el que l’envolta.



0 comments
bottom of page