CONTACTA

Carrer Torre Ramona 2-4
08739 Subirats - Espanya
Tel. 93 891 28 03
info@confrariacava.com

SUBSCRIU-TE

Rebràs noticies i avisos sobre els esdeveniments de la Confraria del Cava.

AJUDA

Designed by Spora.design

CONFRARIA DEL CAVA

UNA TRADICIÓ SOLEMNE
QUÈ ÉS LA CONFRARIA

La Confraria del Cava Sant Sadurní és una associació sense afany de lucre, dedicada a la divulgació i la promoció genèrica del CAVA, un dels productes del nostre país que més prestigi i renom ha assolit en el mercat vitivinícola mundial. Des del 1979, any de la seva fundació, la CONFRARIA ha fet possible amb les seves iniciatives i els seus més de mil CAVALLERS CONFRARES, que la denominació CAVA tingués difusió en els àmbits internacionals, fruit de l’esforç promocional de l’associació, que ha contribuït i contribueix eficaçment a la consolidació del prestigi d’aquest vi d’estrelles arreu del món.

Aquesta promoció genèrica del CAVA, que es va iniciar amb la fundació de la Confraria, agafà un impuls espectacular amb la celebració dels solemnes actes d’investidura i amb l’organització, el 1982, de la primera SETMANA DEL CAVA. Es tractava d’impulsar el CAVA dins i fora de les nostres fronteres, plantejant en el decurs de l’any tot tipus d’actes de caràcter festiu, tècnic, cultural… i així ha estat al llarg de tots aquests anys d’esplèndits resultats, en els quals ha destacat de manera especial l’àmplia difussió aconseguida en els principals mitjans de comunicació, nacionals i internacionals.

DISTINCIONS I HONORS

Seguint la solemne i ancestral tradició de les confraries bàquiques medievals, la CONFRARIA DEL CAVA celebra l’adhesió dels nous CAVALLERS CONFRARES i el reconeixement de les distincions de CAVALLERS CONFRARES de MÈRIT i d’HONOR en una cerimònia d’investidura solemne festejada per tots els membres.

Els nous membres de l’associació es distingeixen com a “CAVALLER CONFRARE”, les personalitats que al llarg de l’any s’ han distingit dins de la seva pròpia activitat per a la defensa i la promoció del Cava, són distingits com a “CAVALLERS CONFRARES de MÈRIT”. La distinció de “CAVALLER CONFRARE d´HONOR” és reservada per a un il.lustre invitat, al qual es dedica la solemnitat de l´ACTE d´INVESTIDURA.

HIMNE

DE LA CONFRARIA DELS VINS DE CAVA SANT SADURNÍ

Turons i plans de vinya verdosa,

coves lluentes de vins d’or fi;

la saltirona bombolla xopa

la terra de Sant Sadurní

Les flaires el vent escampa

des del sot a l’infinit,

són alades verdes de joia

que caminen dia i nit.

Cava!

Cava!

Cava!

Vi romàntic

Vi de perles

Vi d’estrelles

Cava!

Cava!

Cava!

Aixequem la copa!

Salut, vigor, victòria.

Cantem els himnes d’esperança

que el vi de Cava és la nostra glòria