top of page
Search

El 12 d’octubre torna la Jornada de Portes Obertes als cellers elaboradors de cava

Consulta aquí el llistat de cellers participants

JORNADA PORTES OBERTES_21_llistat cellers
.pdf
Download PDF • 106KB

  • Aquesta iniciativa, originada fa gairebé 30 anys per la Confraria del Cava, manté la seva popularitat tot i la pandèmia

  • Tots els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia


Aquest 2021, marcat encara per la pandèmia, els cellers de Cava han decidit organitzar, un any més, la popular Jornada de Portes Obertes als Cellers que se celebra anualment el 12 d’octubre. Com ja va passar l’any passat, tots els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments. Les persones interessades en visitar-los hauran de contactar el celler prèviament per reservar plaça. Només quan la plaça estigui confirmada, es podrà anar al celler.

Els cellers que estaran oberts seran Agustı́ Torelló Mata, Blancher, Canals & Munné, Carol Vallès, Cava El Mas Ferrer, Cava Guilera, Cavas Bolet, Celler Parató, Celler Vell, Finca Batllori, Giró Ribot, Juvé & Camps, Molı́ Parellada, Pagès Entrena, Torrens Moliner, Vins i Caves Naveran i Vins i Caves Pere Olivella Galimany. Alguns d’aquests cellers oferiran visites gratuıẗ es i, d’altres, visites de pagament, la recaptació de les quals anirà destinada a causes socials. Alguns cellers també oferiran tastos solidaris a l’exterior de les caves.

Tant en les visites com en els tastos s’adoptaran totes les mesures sanitàries i es faran en grups. Cada celler determinarà el nombre de persones per grup.


Trobareu tota la informació relativa als cellers que obren i com contactar-los, en el pdf inclòs en aquesta notícia.


Aquesta acció s'ha realitzat conjuntament amb AECava: www.aecava.com


0 comments

Comments


bottom of page