top of page
Search

Èxit rotund en la segona edició de La Nit dels Rosats


  • Es va celebrar el 16 de juny als Jardins del Palau de Pedralbes

  • L’esdeveniment va comptar amb la participació de 19 cellers diferents

  • 3 restaurants amb Estrella Michelin van oferir platets de degustació i 3 empreses de gastronomia gourmet tastos selectes


Subirats, a 20 de juny de 2023. – La Confraria del Cava ha organitzat la segona edició de LA NIT DELS ROSATS, alta gastronomia i tastos selectes, un esdeveniment obert a tothom i pensat per donar a conèixer la diversitat i qualitat dels caves rosats i com de bé mariden amb la més alta gastronomia.

LA NIT DELS ROSATS es va celebrar als Jardins del Palau de Pedralbes (Barcelona) el passat divendres, 16 de juny, de 19h a 23h. El públic, més de 250 persones, van rebre a l’entrada una copa commemorativa de regal i un díptic amb totes les referències de cava i gastronòmiques per poder degustar fins a 19 caves diferents dels cellers participants, 3 entrants selectes, 3 platets dels diferents restaurants amb Estrella Michelin i un postre. La vetllada va ser amenitzada per una DJ que va posar a tothom dret per ballar i acabar de gaudir d’aquesta magnífica vetllada.

Entre els assistents vam poder comptar amb la presència de la Sra. Alba Balcells, Directora General de l’Incavi i el Sr. Carles Fabró, Responsable del Palau de Pedralbes que juntament amb el President de La Confraria del Cava, el Sr. Eduard Sanfeliu, van fer els parlaments ressaltant la necessitat de donar veu al sector i, sobretot, al cava rosat.


Cellers participants

Canals & Munné, Carles Andreu, Castell d’Age, Duran Galan, El Mas Ferrer, Freixenet, Giró del Gorner, Giró Ribot, Juvé & Camps, Maria Casanovas, Maria Rigol Ordi, Oriol Rossell, Pagès Entrena, Parató, Rimarts, Segura Viudas, Sumarroca, Torrens Moliner i Vilarnau.


Alta gastronomia

Atempo, Cinc Sentits, Dos Palillos i La Confiança (postre).


Tastos selectes

Fumats Carpier, Formatges Caseus Afinadors i Ostras Thierry.




0 comments
bottom of page