top of page
Search

Maria Rigol Ordi, Roger Goulart i Sumarroca escollits finalistes per a ser CAVA ROTARY CLUB 2021-22

Updated: Jul 9, 2021

El 7 de juliol el Consell Regulador del Cava i la Confraria del Cava van donar a conèixer el nom dels tres finalistes en la selecció del Cava Rotary Club 2021-22. D'entre totes les mostres rebudes de diferents cellers, D.O. Cava ha realitzat una primera tria i escollit les de les caves Maria Rigol Ordi, Roger Goulart i Sumarroca.


Està previst que el proper 3 de setembre s'organitzi a Sant Sadurní d'Anoia una cata a cegues amb tres professionals del sector, per tal de seleccionar el cava guanyador. L'acte comptarà amb la participació de representants del Club Rotary, el Consell Regulador del Cava, l'Ajuntament de Sant Sadurní i Dames i Cavallers Confrares.


Durant un any, el cava escollit serà present en tots els actes del Club, representant així aquesta prestigiosa associació solidària, fundada el 1905 a Chicago i que actualment té seus arreu del món.


Per cada ampolla venuda, es destinarà 1'5€ a la "Fundació Rotaria End Polio". Amb aquesta quantitat es pot vacunar 3 infants d'aquesta malaltia.


0 comments

Comentários


bottom of page