top of page
Search

La III Gala del Cava, una nit plena d'esplendor

Divendres, 18 de novembre, la Confraria del Cava va tornar a obrir les seves portes, per a celebrar la tercera edició de la Gala del Cava.


Amb tota la sala plena, el CEO de la companyia GSMA Ltd, el Sr. John Hoffman va ser nomenat Confrare d’Honor de la Confraria del Cava. Hoffman va alabar el cava i va ressaltar la seva alegria en rebre aquest títol en una terra que el tracta com un fill. Així mateix, van ser nomenats Confrares de Mèrit en Ferran Vila, guanyador al millor sommelier espanyol 2022, la periodista i sommelier Eva Vicens, la coopresentadora del programa Cuines de TV3 Gessamí Caramés i la Mònica Usart, meteoròloga de RAC1.

A més, es va investir quatre nous Confrares, que passaran a augmentar la massa social de l’entitat.


Especialment emotiu va ser el llarg aplaudiment que es va dedicar al Sr. Joan Juvé Santacana, president de Juvé & Camps, durant el Reconeixement a la Trajectòria Personal que la junta de la Confraria del Cava va concedir-li i que va consistir en una semblança, un vídeo dedicat a la seva persona i una agulla d’or. Aquesta distinció va ser patrocinada, per tercer any, per HITE S.A.


El sopar, que tothom va coincidir a elogiar per ser una proposta gastronòmica de nivell, va ser servit per Catering Cal Blay.


La Confraria va mostrar de nou els seu màxim esplendor després de les remodelacions de l’any passat i on tothom va coincidir que s’ha convertit en un espai càlid i especial per tot el que l’envolta.




0 comments
bottom of page