top of page
Search

La Confraria del Cava organitza l'acte de selecció del CAVA CLUB ROTARY 2021-2022

Un jurat de prestigi format pel periodista especialitzat en vins i Formador en Cava Ramon Francàs, l’enòloga de Caves Vilarnau, Eva Plazas i el sommelier de l’eno-botiga Xavier Roig escollirà en una cata a cegues quina mostra d’entre les enviades pels tres finalistes és l’escollida CAVA CLUB ROTARY 2021-22.

 

El passat 7 de juliol, el Consell Regulador del Cava, encarregat de fer una primera tria i la Confraria del Cava, organitzadora de l’acte de selecció del CAVA CLUB ROTARY, van fer públics els tres cellers finalistes: Bodegues Sumarroca, Maria Rigol Ordi i Roger Goulart.


Amb una o varies referències presentades a concurs, van accedir a participar, el proper dia 3 de setembre, a la cata a cegues que permetrà escollir el cava guanyador. El jurat estarà format per: Ramon Francàs (periodista de La Vanguardia, professor i Formador en Cava), Eva Plazas (enòloga de Caves Vilarnau i membre de la junta directiva de la Confraria del Cava) i Xavier Roig (sommelier a l’eno-botiga Cal Feru i Formador en Cava).


El cava que surti escollit serà present en tots els actes del Club Rotary durant un any, representant així aquesta prestigiosa associació solidària nascuda el 1905 a Chicago.


El CAVA CLUB ROTARY és, a més, un cava solidari. Per cada ampolla consumida es realitza una donació d’1’5€ a la "Fundació Rotaria End Polio" i amb aquesta mateixa quantitat la Fundació pot vacunar 3 infants d'aquesta malaltia.

L’acte de selecció serà gratuït i podran assistir-hi tant membres del Club Rotary com Confrares de la Confraria del Cava. Un cop escollit el cava guanyador, els presents podran degustar les diferents mostres presentades a concurs i gaudir d’un piscolabis, ofert gràcies a la col·laboració de la Fonda Neus.


 

SELECCIÓ CAVA ROTARY 2021-22

Divendres, 3 de setembre a les 18h

Centre d’Interpretació del Cava | CIC Fassina

C/Hospital, 23. Sant Sadurní d’Anoia 08770

Inscripció Confrares seguint a (i clickant sobre l'acte):

bottom of page