top of page
Search

El lliurament de premis del Concurs d’aparadors torna a la seu de La Confraria del Cava


La seu de la Confraria del Cava va reunir ahir, dimarts 18 d’octubre, a més d’una quarantena de persones en ocasió de l’acte de lliurament de premis del Concurs d’aparadors al cava.

La presentació del vídeo dels 40 anys de la Confraria va donar el tret de sortida a l’acte que va estar presidit pel Sr. Josep Varias, com a vicepresident de la Confraria, el Sr. Joan Carles Martí, com a secretari del Som Sant Sadurní, i la Sra. Eva Cruces, regidora de Comerç i turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Ambdues entitats, Confraria del Cava i Som Sant Sadurní, incentiven les botigues locals a engalanar els seus aparadors amb motius al·legòrics al cava i que es van poder veure des del 7 d’octubre fins ahir 18 d’octubre, moment en que es van donar a conèixer els aparadors premiats pel jurat.

El jurat es va reunir el passat dimarts 11 d’octubre per valorar els aparadors, i va estar format per: Sr. Tomàs Salvador i Sra. Maria Forns, membres del Consell Capitular de la Confraria del Cava, la Sra. Maria Esteban, Interiorista de l’empresa Maria Reche · Interiorisme Estratègic, la dissenyadora retirada Maria Rosa Figueras, la Sra. Elisenda López, de Ràdio Sant Sadurní, la Sra. Carmen Gómez-Álvarez, tècnica de Comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní i la Sra. Susana Duaso, gerent del Som Sant Sadurní, que van resoldre els premis i reconeixements següents:

En la categoria de l’Aparador que millor integra els components de la vinya i cava: L’establiment ATTAVITI va rebre el reconeixement de puntuació rellevant i el premi se’l va endur la LLIBRERIA JEPI.

En la categoria de l’Aparador que millor utilitza el marxandatge comercial, la puntuació rellevant va ser per SIMÓN COLL i el premi va recaure a MÓN DEL CAVA.

En la categoria de l'Aparador més artístic, ADOLFO FOTÒGRAFS va aconseguir també una puntuació rellevant, però el premi va recaure en FERRETERIA ROBERT CARDÚ.

La Sra. Maria Esteban, de l'empresa Maria Reche, va ser l'encarregada de donar el premi i fer el reconeixement en la categoria que dur el seu nom i que valora els aparadors des d'una vessant més tècnica. Van ser diversos els establiments que van merèixer unes

paraules destacant aspectes tècnics rellevants en l’aparadorisme dels seus aparadors i amb una puntuació rellevant, van ser VÍMETS i LECEGUI JOIERS, però el guanyador de la categoria va ser FARMÀCIA ANNA FERRER.



0 comments
bottom of page