top of page
Search

El Brut Nature Reserva 2017 de Maria Rigol Ordi és escollit nou Cava Club Rotary 2021-2022


Divendres passat, dia 3 de setembre, el Brut Nature Reserva 2017 de Maria Rigol Ordi va ser escollit Cava Club Rotary 2021-2022.


Els caves finalistes van ser un Reserva 2018 de Roger Goulart i un Gran Reserva 2017 de Bodegues Sumarroca.


El jurat va estar format pel periodista de La Vanguardia Ramon Francàs, l'enòloga de Caves Vilarnau Eva Plazas i el sommelier, Xavier Roig, de l'eno-botiga Cal Feru. Tots tres van donar explicacions molt interessants i entenedores sobre el procés de cata d'un cava i van descriure els escumosos finalistes, tot just abans d'anunciar el guanyador. Anaïs Manobens, del celler Maria Rigol Ordi, va sortir a dir unes paraules d'agraïment.


L'acte va ser conduït pel Secretari de la Confraria del Cava Josep Maria Martí i van adreçar-se al públic l'Eduard Sanfeliu, president de la Confraria del Cava, Enric Roca, Cap del Comitè pel Cava del Club Rotary; Carlos Galceran, president de Rotary Barcelona, José Antonio Riquelme, Governador de l'anomenat Districte 2022 i, finalment, la presidenta de Rotary International, Nicki Scott.


L'esdeveniment es va cloure amb una degustació lliure dels caves guanyadors, acompanyada del piscolabis servit per Hotel Fonda Neus.


El nou Cava Club Rotary 2021-22 és un #cavasolidari. Per a cada ampolla consumida, el Club Rotary fa donació d'1,5€ a la Fundació End Polio.


0 comments

Comments


bottom of page