top of page
Search

CavaWomen organitza amb Dones d'Empresa Penedès-Garraf la segona edició d'Espai Dona



Aquest dijous 2 de març, es va celebrar la segona edició d'Espai Dona, l'acte del Dia Internacional de les Dones, que van organitzar CavaWomen i la Confraria del Cava conjuntament amb Dones d'Empresa Penedès-Garraf.

Enguany el fil conductor va ser el llibre de la Maria Rosa Ferré "Converses a peu de vinya, 50 viticultures del Penedès", amb l'assistència de l'escriptora.

L'acte, que va començar a les 18h a La Daurada (Vilanova i la Geltrú), va consistir en un tast de caves i productes de la terra.

A l'inici la Gisela Guitart, que va conduir tot l'acte, va presentar a la Maria Rosa Ferré, autora del llibre, qui va compartir amb els assistents diverses experiències viscudes amb les 50 viticultores quan va anar a conversa amb elles. Instants després si van afegir la Marta Casas de Parés Baltà, la Maite Esteve de vins El Cep, la Mª Àngels Saumell de Melmelades Vinyet i la Cristina Bundó de Mas Llagostera com a representació de les 50 viticultores i van explicar com havien contactat amb elles i com havien estat aquells dies de converses amb l'escriptora.

Un punt finalitzat els parlaments es va començar el tast de 3 CavaWomens; la Marta Casas amb Rosa Cusiné de Parés Baltà, l'Aurora Carafí amb Glaç Reserva de Maria Casanovas

i la Maite Esteve amb Claror Paratge Can Prats 2015.

A les 20h va concloure l'acte amb un èxit rotund, però amb la sensació que queda molt camí a fer en el món viticultor femení.




0 comments
bottom of page