top of page

dv., 17 de maig

|

Barcelona

LA NIT DELS ROSATS

La Confraria del Cava organitza la tercera edició de LA NIT DELS ROSATS, alta gastronomia i tastos selectes, un esdeveniment obert a tothom i pensat per donar a conèixer la diversitat i qualitat dels caves rosats i com de bé mariden amb la més alta gastronomia.

Les inscripcions estan tancades
Consulta altres esdeveniments
LA NIT DELS ROSATS
LA NIT DELS ROSATS

Hora i ubicació

17 de maig del 2024, 19:00 – 23:00

Barcelona, John M. Keynes

Sobre l'esdeveniment

COMPRA D'ENTRADES

LA NIT DELS ROSATS se celebrarà als Jardins del Palau de Pedralbes (C/ John M. Keynes, Barcelona) el divendres, 17 de maig, de 19h a 23h.

Les entrades tenen un cost per persona de 55€  i us recomanem que no deixeu la compra d’entrades per darrera hora, ja que l’aforament de places és limitat.

El dia de l’esdeveniment el públic rebrà de regal una copa de cava commemorativa per poder degustar tots els cellers participants i un díptic amb totes les referències de caves i gastronomia. L’entrada donarà dret a degustar fins a 20 caves diferents, tastos selectes, platets dels diferents restaurants amb Estrella Michelin i un postre. El públic disposarà de tauletes de lliure accés i la vetllada serà amenitzada per un DJ.

CELLERS PARTICIPANTS

Canals & Munné, Castell d’Age, Caves Hill, Freixenet, Giró del Gorner, Giró i Giró, Giró Ribot, Grimau, Juvé & Camps, Maria Rigol Ordi, Mascaró, Naveran, Pagès Entrena, Parató, Portell, Rimarts, Segura Viudas, Torné & Bel, Torrens Moliner i Vilarnau.

ALTA GASTRONOMIA

Villa Retiro, Atempo i La Confiança

TASTOS SELECTES

Ostras Thierry i Formatges Xerigots

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page