top of page

dv., 07 de juny

|

Vilanova i la Geltrú

CAVA TAPA

Vine a gaudir de la primera edició del CAVA TAPA al restaurant El Nàutic by Cal Blay el divendres 7 de juny de 19h a 00h

Les inscripcions estan tancades
Consulta altres esdeveniments
CAVA TAPA
CAVA TAPA

Hora i ubicació

07 de juny del 2024, 19:00 – 23:50

Vilanova i la Geltrú, Escullera de Ponent, s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Espanya

Sobre l'esdeveniment

La Confraria del Cava organitza la primera edició del CAVA TAPA, un esdeveniment obert a tothom i que se celebrarà al restaurant El Nàutic de Vilanova i la Geltrú el proper divendres, 7 de juny, de 19h a 00h.

Les entrades tenen un cost per persona de 28€ i es poden adquirir des d’avui i fins el 6 de juny a mitjanit, a www.confrariacava.com, o bé a través del portal www.codetickets.cat.

(Us recomanem que no deixeu la compra d’entrades per darrera hora, ja que l’aforament de places és limitat )

L’entrada donarà dret a degustar més de 10 caves diferents, 5 platets i un postre. El públic disposarà de tauletes de lliure accés i la vetllada serà amenitzada per música en directe.

El dia de l’esdeveniment el públic rebrà un díptic amb totes les referències de caves i gastronomia que haurà de conservar, per tal que li puguin segellar amb cada consumició.

CELLERS PARTICIPANTS

Castell d’Age, Castell d’Or, El Mas Ferrer, Giró Ribot, Josep Masachs, Mascaró, Naveran, Pagès Entrena, Rimarts, Torrens Moliner, Vilarnau…

GASTRONOMIA

Restaurant El Nàutic by Cal Blay

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page