Search

La Cursa Solidària del Cava rep la col·laboració anual de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank

El darrer cap de setmana d’octubre s’hagués celebrat la XIVa edició de la Cursa Solidària del Cava, organitzada per la Confraria del Cava, els beneficis de la qual es donaven cada any a La Marató de TV3.


Malauradament, com ja es va comunicar, la junta directiva de la Confraria del Cava va decidir fa unes setmanes, que donada la situació global de pandèmia, el més prudent era anul·lar la Cursa fins l’any que ve.


No obstant això, CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”, ha decidit mantenir la col·laboració de 5.000€ de cada any, que la Confraria, al seu torn, transferirà a La Marató de TV3, enguany dedicada a la COVID-19. Des de la Confraria del Cava agraïm l’estabilitat del seu compromís.


Des de l’inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d’euros a 1.700 projectes relacionats amb l’abastiment d’aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.


0 comments
CONTACTA

Sant Joan 2-4-6

Barri de Torre Ramona
08739 Subirats - Espanya
Tel. 93 891 28 03
info@confrariacava.com

SUBSCRIU-TE

Rebràs noticies i avisos sobre els esdeveniments de la Confraria del Cava

AJUDA

© 2020 La Confraria del Cava. All rights reserved.

Designed by Spora.design