top of page
Search

La Confraria va celebrar el passat dilluns 28 de març la seva Assemblea General Ordinària de Socis


Aquest dilluns 28 de març a les 19:30h, la Confraria del Cava va celebrar la seva Assemblea General Ordinària de Socis.


La trobada va servir per a fer un repàs, no només de l'Assemblea de l'any anterior, a través de la lectura de l'acta per part del secretari de l'entitat, el Sr Josep Maria Martí, sinó també per a repassar les activitats i comptes de l'any 2021, ambdós aprovats per unanimitat. D'altra banda, el president de la Confraria, el Sr Eduard Sanfeliu, va presentar totes les activitats que s'ha previst fer el 2.022 i en les que ja es treballa, a més del pressupost amb què es compta per a dur-les a terme.


Durant l'Assemblea també es va procedir a la renovació del càrrec de Tresorer, que per un període de dos anys havia estat ocupat pel Sr Robert Altisen i que a partir d'ara ostenta el Sr Xavier Torrens del celler Torrens Moliner. El Sr Pere Domingo, vocal de la directiva, va mostrar la seva voluntat de renovar per un període de quatre anys i així ho van acceptar els socis.


A precs i preguntes els presents van aportar diverses idees sobre si cal o no, i com, tornar a penjar els quadres i cartells patrimoni de l'entitat a la seu, després que l'any passat es pintessin les parets i es restauressin les obres malmeses per les humitats.


Van assistir a l'Assemblea una vintena de socis i van delegar el seu vot una quinzena més. Finalment tots els presents van poder gaudir d'una copa de cava acompanyada d'un pica-pica.


La junta directiva fa saber a tots/es els/les confrares interessats/des en la informació exposada a l'Assemblea, que hi tenen accés, bé acudint a les oficines de la Confraria, bé sol·licitant-la a través del correu electrònic a info@confrariacava.com

0 comments

Comments


bottom of page