top of page
Search

Els caves rosats i l’alta gastronomia es donen la mà en una vetllada excepcional: LA NIT DELS ROSATS

Updated: May 11, 2022

L'esdeveniment es celebrarà el divendres, 20 de maig, als Jardins del Palau Robert

La Confraria del Cava i el col·lectiu Cavawomen s’han unit per a organitzar la primera edició de LA NIT DELS ROSATS, alta gastronomia i tastos selectes, un esdeveniment obert a tothom i pensat per a donar conèixer la diversitat i qualitat dels caves rosats i com de bé mariden amb la més alta gastronomia.


LA NIT DELS ROSATS es celebrarà als Jardins del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107. Barcelona) el proper divendres, 20 de maig, de 19h a 22h. Les entrades, que tenen un cost per persona de 48€, es poden adquirir des d’avui i fins el 17 de maig al banner de la portada del nostre web www.confrariacava.com, clickant al damunt d'on posa "COMPRA ENTRADES!" , o bé a través del portal www.codetickets.cat (destacat "La Nit dels Rosats" i clickant-hi a sobre. També es pot trucar al 93 882 52 48 en cas de dubtes, per a que us guiïn en el procés de compra).


El dia de l’esdeveniment el públic rebrà un díptic amb totes les referències de cava i gastronòmiques que haurà de conservar, perquè tal que li puguin segellar amb cada consumició. L’entrada donarà dret a degustar fins a 20 caves diferents dels cellers participants, 3 entrants selectes i 4 platets dels diferents restaurants amb Estrella Michelin participants, un dels quals serà un postre. El públic disposarà de tauletes de lliure accés i la vetllada serà amenitzada per un DJ.


CELLERS PARTICIPANTS

ALTA GASTRONOMIA I TASTOS SELECTES


LA NIT DELS ROSATS, alta gastronomia i tastos selectes és un esdeveniment patrocinat per D.O. CAVA, FCO Oller SA, Gráficas Varias, Món del Cava, Deixalles i Transports A. Plazas, CECOVICA, Cápsulas Rivercap i Cavatap i compta amb el suport de l’INCAVI i la col·laboració de Palau Robert – Generalitat de Catalunya.

2 comments

댓글 2개


joancamprubi
2022년 5월 09일

M’interesaria sapiguer, en quant accesibilitat, si el sopar es a peu dret o a taula?

좋아요
Confraria del Cava
Confraria del Cava
2022년 5월 09일
답글 상대:

Benvolgut Joan,

El sopar és asseguts en taules. Tindrem zona de grups i taules de dos, però no estaran numerades (no hi haurà sitting). Conforme aneu arribant podeu seure on vulgueu i, això sí, un cop agafeu una taula, aquella haurà de ser la vostra tota la vetllada.

Espero haver-te ajudat i que poguem comptar amb tu a La Nit dels Rosats.

Marta


좋아요
bottom of page