Search

Èxit de convocatòria en la II Nit dels Màgnums

Prop de 160 persones i 25 empreses van assistir a la II Nit dels Màgnums, Grans Caves i Gastronomia

L’activitat, que va tenir lloc a les caves Codorníu, dona el tret de sortida al Cavatast 2021 que se celebrarà de l’1 al 3 d’octubre.


El celler Codorníu va acollir el passat dimecres 22 de setembre la II Nit dels Màgnums, organitzada per la Confraria del Cava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní, el Consell Regulador del Cava i l’AECAVA.


L’activitat, que ha donat el tret de sortida al programa d’actes del Cavatast 2021, va servir per homenatjar els caves de gran format, sovint desconeguts pel gran públic.


A la II Nit dels Màgnums -recuperada enguany després de l’aturada obligada per la pandèmia- hi han participat 25 empreses entre cellers i establiments de restauració, xarcuteria i pastisseria. Tots ells seran expositors de la mostra caves i gastronomia que tindrà lloc de l’1 al 3 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia.


A l’acte hi han assistit unes 160 persones que han pogut tastar durant tres hores alguns productes exclusius, maridats amb originals receptes i la música en directe de Clare and the Boy.


Prèviament a la jornada oberta al públic s’ha organitzat una xerrada tècnica conduïda per Joan Miquel Canals, degà de la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona).0 comments